• تحریم‌های ایالات متحده در برابر میر رحمان رحمانی رییس مجلس نمایندگان حکومت پیشین افغانستان و پسرش اجمل رحمانی عضو این‌ مجلس، منجر شد پروژه آنان در آلمان متوقف شود؛ جای که اکثر شرکت‌های تحریم‌شده آن‌ها مستقر هستند.

     

    شهرداری اهنینگن، در نزدیکی شهر اشتوتگارت، در جنوب غربی آلمان، روند طرح توسعه کوانتم ویلیج، پروژه اصلی “اوتزین گروپ” مربوط میر رحمان رحمانی و اجمل رحمانی را با اثرگذاری فوری از ۱۳ دسامبر متوقف کرد. کوانتم ویلیج، در عین حال، “پروژه چراغ راه آلمان برای رهبری جهانی در محاسبات کوانتومی با فناوری پیشرفته” است.

     

    “اوتزین گروپ” (اقیانوس) که در سال ۲۰۱۶ توسط اجمل رحمانی تاسیس شد، با آی‌بی‌ام، موسسه تحقیقاتی آلمان، انجمن فراونهوفر و آژانس توسعه منطقه اشتوتگارت در آنجا شریک است. کوانتم ویلیج موقعیت اولین کامپیوتر کوانتومی تجاری قابل استفاده آلمان است.

     

    رحمانی‌ها این منطقه ۹ هکتاری را در سال ۲۰۲۱ به مبلغ نامعلومی خریداری کردند و در حال توسعه یک منطقه آزمایشگاهی و آپارتمانی ترکیبی بودند که برای جذب دانشمندان برتر بین‌المللی برنامه‌ریزی شده بود. همانطور که وزارت خزانه‌داری ایالات متحده در بیانیه ای نشر شده در ۱۱ دسامبر ادعا کرده بود، شهرداری اهنینگین نگران است که این پروژه ممکن به هدف شستن پول‌های مورد استفاده قرار گیرد که از طریق یک طرح “فساد فراملی” در افغانستان توسط رحمانی‌ها بدست آمده بود.

     

    شهرداری اکنون کار این پروژه را متوقف کرده است و اصرار دارد که هیچ تاثیری بر خرید منطقه توسط گروه اوتزین از آی‌بی‌ام نداشته است اما تحریم‌ها را بسیار جدی می‌داند. در همین حال، دولت ایالتی بادن-وورتمبرگ به روزنامه “Die Tageszeitung” آلمانی گفت که هیچ اطلاعی از فساد رحمانی‌ها که منجر به تحریم‌های امریکا شده است، ندارد. در حالی‌که واکنش به تحریم های بین‌المللی بر عهده دولت فدرال در برلین است، این سازمان گفت که اکنون موضوع را بررسی خواهد کرد.

     

    در ماه اپریل امسال، نخست وزیر بادن-وورتمبرگ، وینفرید کرچمان (حزب سبز آلمان) اولین تاسیسات شهر کوانتوم و مرکز تجربیات کوانتومی و هوش مصنوعی (http://Q.AX) را در کنار اوتزین گروپ که اجمل رحمانی رهبری آن را بر عهده دارد، افتتاح کرد. سپس آنگلا مرکل، نخست‌وزیر وقت آلمان از طریق لینک ویدیویی در آن حضور یافت.

     

    به نظر می‌رسد که اوتزین گروپ، که مقر آن در هرنبرگ، نزدیک اشتوتگارت است، هسته اصلی امپراتوری رحمانی‌ها در آلمان است. ۲۳ شرکت از ۴۴ شرکت مرتبط با رحمانی‌های تحریم شده توسط واشنگتن، در آلمان مستقر هستند.

     

    به نظر می‌رسد ۱۳ شرکت آن‌ها زیر نام اوتزین (اقیانوس) متعلق به اوتزین گروپ هستند که در زمینه خرید و فروش املاک کار می‌کنند.

     

    بر بنیاد نوشته وب‌سایت اجمل رحمانی، شرکت‌های او در جرمنی و دیگر کشورهای اروپایی در حال بستن قرارداد‌ها هستند تا به آن‌ها انرژی طبیعی مبتنی بر گاز فراهم سازد. او همچنان ادعا می‌کند که به تجارت با ناتو در اروپا ادامه می دهد و سوخت آنها را در آلمان، هالند و بلجیم تامین کند.

     

    وزارت خزانه‌داری ایالات متحده رحمانی‌ها را متهم می‌کند که بین سال های ۲۰۱۴ تا ۲۰۲۱ از طریق قراردادهای این کشور برای واردات تیل برای نیروهای افغان و غربی، «صدها میلیون» دالر امریکایی را اختلاس کرده‌اند.

     

    میر رحمان رحمانی و اجمل رحمانی هر دو پس از بازگشت طالبان، افغانستان را ترک کردند. به گفته وزارت خزانه‌داری امریکا، رحمانی بزرگ در ترکیه و رحمانی جوان در دبی مستقر هستند. سایر شرکت های تحریم شده رحمانی، (۸) در قبرس، (۶) در امارات متحده عربی، اتریش و افغانستان (هر کدام دو)، هالند و بلغاریا (هر کدام یک) ثبت شده اند.

     

    رحمانی‌ها اتهامات امریکا را کاملا رد کرده و گفته‌اند که این اتهامات مبتنی بر اطلاعات نادرست بوده و انتشار آن‌ها مخالف استندردها و اصول بین‌المللی است. سخنگوی اوتزین گروپ، کلاوس فوکنبرگ به رسانه‌های آلمانی گفته که تیمی از وکلا بر ضد این اتهامات در ایالات متحده و آلمان وارد عمل خواهند شد و او خوش‌بین است که رحمانی‌ها از این اتهامات پاک شوند.

    میانگین امتیازات ۵ از ۵
    از مجموع ۲ رای

    Herat Times